Vi erbjuder er sjötransport av alla typer av material i Stockholms skärgård. Sjöentreprenader är ett företag med 30 års erfarenhet av branschen. Vi har många återkommande kunder vilket är ett av de säkraste tecknen på att vi håller vad vi lovar.

Båtburen transport av det mesta

Vi kan bland annat hjälpa er med sjötransport av sopor, husdelar och annat byggmaterial som virke, jord, sand, sten och även maskiner, upp till 800 ton! Så har ni t.ex. köpt en traktor till er sommarstuga så är det oss ni ska kontakta för transport av den ut till er ö. Våra största båtar är färjan Belinda och Albatross. Vi har även mindre båtar för mindre gods. Förutom transport kan vi även hjälpa er att bogsera båtar och ifall det värsta skulle ha hänt - bärga er båt.

Vi har gjort oss kända för att vara snabba och ordentliga med det vi tar oss för. Vi är dessutom väldigt förtjusta i den miljö vi valt att arbeta i och värnar om den i alla våra tjänster. Hör gärna av er till oss för att få mer info om hur vi kan hjälpa er med sjötransport, båtbogsering och båtbärgning!